Boken om Mig - Massor med Boken om Mig

Kul om Boken om Mig

Roligt om boken om mig

En hel del om bokhandlare säljer många olika typer av böcker som man skriver om sig själv. Det är otroligt kul att ha dessa böcker och minnas detaljer senare i livet både för barn och föräldrar. Ge ditt barn en present som han, hon eller hen kan har kul åt under hela sitt liv.

Alla böckerna om mig

Alla böckerna om migDet finns massor av böcker på svenska om mig själv men ännu fler på engelska. Den första och mest kända är My Book about Me by Me, Myself av Dr Seuss.

Första Boken om Mig

Första Boken om MigDen första Boken om Mig, Dr Seuss My Book about Me gavs ut år 1969 och blev en storsäljare från början.

Skratta åt dig själv

Skratta åt dig självBoken om mig ska man använda och läsa för att glädja sig själv och glädja andra. Att läsa boken tillsammans med andra och jämföra sina böcker om oss själva kan ge upphov till många glada skratt.

Köpa begagnade böcker

Köpa begagnade böckerAtt köpa en begagnad och redan ifylld bok om mig är inte speciellt kul eller intressant. Dock kan man ofta köpa oanvända böcker på auktioner och även Boken om Mig kan finnas på t.ex. Tradera.

Den du älskar

Den du älskarDu ska naturligtvis ge den lilla eller stora varelse som du älskar Boken om Mig Själv men också dela med dig av Boken om Dig Själv som du kanske skrivit i under hela ditt liv,

My Book about me


Allt om Böckerna om Mig

Här finns mer vettig info att läsa innan du skaffar någon Boken om Mig hos en bokhandlare men det finns också en del kul och lustiga saker om Böckerna om Mig Själv.Meny - Boken om mig
Till förstasidan på www.boken-om-mig.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter